Zašto je lijepo živjeti u PGŽ otkriva film urednice portala Bodulija.net Martine Frke Milotić

Urednica portala koji je dio regionalne info mreže Novinet predstavljala je PGŽ u projektu Moja.hr

Na završnoj svečanosti i dodjeli nagrada projekta Večernjeg lista, Ministarstva turizma i sporta, HTZ-a i HRT-a – Moja.hr održanoj na Prisavlju, uz izravni prijenos HRT-a, Primorsko-goransku županiju predstavljala je urednica portala Bodulija.net Martina Frka Milotić.

Riječ je o multimedijalnom projektu u kojem su mladi iz svih 20 županija i Grada Zagreba snimili jednominutni video o svome kraju, predstavivši ga kroz autorske priče – životne, duhovite, svakodnevne. Reportaže o svim autorima objavljene su tijekom svibnja i lipnja u Večernjem listu i na HTV-u. U izravnom prijenosu na završnoj svečanosti projekta prikazani su svi video uradci, njih 21, te predstavljeni sami autori.
Predstavnica Primorsko-goranske županije u projektu Moja.hr, Martina Frka Milotić u svom je jednominutnom filmu predstavila ljepotu i posebnosti, kako je rekla, jedne od najraznolikijih županija u Hrvatskoj, Hrvatske u malom. Martina i njezin suprug Marijan snimili su film u svega nekoliko dana. Martini je na sudjelovanju čestitao primorsko-goranski župan Zlatko Komadina.

Pobjednik ovogodišnjeg natjecanja je film Vukovarsko-srijemske županije koja će tako iduće godine biti domaćin završnice projekta. “Moj kraj, moja uspomena, moja budućnost” slogan je projekta kojim se predstavljaju sve ljepote Hrvatske viđene očima mladih koji svoju budućnost žele graditi u Lijepoj našoj.

error: Content is protected !!