Zna se gdje četvrtkom: Melodije s okusom mora u Dramlju i Jadranovu

Ovogodišnje Melodije u Pazdehovi otvaraju Vivien Galletta i Natko Štiglić. U srpnju i kolovozu pjevat će Zsa Zsa, Mateo i Medea, Tedi Spalato, Nina Kraljić, Antonio Krištofić, Klapa Intriga, Katja Budimčić i Mateo Žmak

DRAMALJ Melodije s okusom mora osmu godinu osvježit će ljeto na crikveničkoj rivijeri, ove godine u sklopu događanja ujedinjenih pod nazivom Crikvenica Summer Showtime. Kao i svake godine, pjevat će se u Dramlju i Jadranovu, dramaljskoj lučici Pazdehova i rivi Mulina u Jadranovu. Ovogodišnje Melodije s okusom mora otvaraju se prekosutra. U četvrtak će u Dramlju zapjevati Vivien Galletta i Natko Štiglić. I tako dalje svaki četvrtak u srpnju i kolovozu.

Koncert na Rivi Mulina u Jadranovu
FOTO TZ Grada Crikvenice

Dramalj će svojim nastupima počastiti i Zsa Zsa (18. srpnja), Mateo i Medea (25. srpnja), Tedi Spalato (8. kolovoza) i Nina Kraljić (29. kolovoza), a Jadranovo Antonio Krištofić (1. kolovoza), Klapa “Intriga” (15. kolovoza) te Katja Budimčić i Mateo Žmak (22. kolovoza). Svi nastupi počinju u 21 sat.
Organizator Melodija s okusom mora je Turistička zajednica Grada Crikvenice dok su pokrovitelji Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica i Eko-Murvica.

error: Content is protected !!