Županija darovala nekretninu za ambulantu u Grižanama

Vinodolska općina uložit će u uređenje prostora 353 tisuće kuna

GRIŽANE Primorsko-goranska županija darovala je Vinodolskoj općini nekretninu u centru Grižana u koju će se smjestiti ambulanta Doma zdravlja Primorsko-goranske županije. Ugovor su potpisali zamjenica župana Marina Medarić i načelnik Vinodolske općine Marijan Karlić.

Primorsko-goranska županija prenijela je pravo vlasništva nekretnine na Vinodolsku općinu bez naknade, a Vinodolska općina uložit će sredstva u sanaciju i uređenje nekretnine. Vrijednost nekretnine procijenjena je na 575 tisuća kuna, a Vinodolska općina u obnovu planira uložiti 353 tisuće kuna.

“Primorsko-goranska županija pozdravlja inicijative jedinica lokalne samouprave kada žele preuzeti nekretnine u svrhu obnove”, rekla je zamjenica župana Medarić dok se načelnik Karlić zahvalio na darovanoj nekretnini i obećao da će Vinodolska općina, uz pomoć sponzora, ambulantu primjereno obnoviti. Nastojat će i priskrbiti suvremene instrumente i aparate, kako bi se stvorili uvjeti da se, u perspektivi, u ambulanti mogu obaviti i neki specijalistički pregledi.

error: Content is protected !!