Stiže sezona, educirajte se

TZ Grada Crikvenice organizirat će pet edukacija tijekom ožujka

CRIKVENICA Prije početka nove turističke sezone Turistička zajednica Grada Crikvenice će organizirati nekoliko edukativnih radionica za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike. Cilj edukacija je usavršavanje i razvoj ljudskih potencijala u turizmu na području Grada Crikvenice i podizanje konkurentnosti, što bi u konačnici trebalo doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

Prva edukacija održat će se u utorak 2. ožujka od 17 sati, na temu: “Vođenje apartmana i kuća za odmor”. Predavač je Meri Čižmić Kraljević iz Interligo savjetovališta za obiteljski smještaj.

Druga edukacija “Izazovi poslovnog komuniciranja u turizmu u COVID vremenima” održat će se 9. ožujka u 17 sati. Predavačica je dr.sc. Romana Lekić iz Udruge hrvatskih putničkih agencija.

Treća edukacija “Marketinško udruživanje iznajmljivača” održat će se u utorak 16. ožujka od 17 sati. Predavač je Nedo Pinezić iz savjetovališta za iznajmljivače Dantes.

Četvrta edukacija u ožujku nosi naslov “Ljubaznost na više načina”, a održat će se 23. ožujka u 17 sati, a predavač je Svjetlana Ranek Franjul.

Posljednja, peta, edukacija “Edukacija za davatelje turističkih usluga za stvaranje doživljaja kroz animaciju”, je prvenstveno namijenjena hotelijerima, a održat će se 30. ožujka od 10 sati. Predavačica je dr.sc. Romana Lekić iz Udruge hrvatskih putničkih agencija.

Sve navedene edukacije će se održavati putem online platformi, a za svaku od njih stići će poseban poziv putem e-maila. Potom slijede prijave.

error: Content is protected !!