Adriagate i u Crikvenici, sa svojim iznajmljivačima, proslavio 20 godina poslovanja

U Vodicama, Splitu i sada u Crikvenici slavlje je uveličalo 230 dugogodišnjih iznajmljivača

CRIKVENICA Adriagate, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj, obilježila je 20 godina svog djelovanja. Veliko slavlje upriličeno je u srijedu u Crikvenici za dugogodišnje Adriagate iznajmljivače s područja Istre i Kvarnera dok je u Vodicama i Splitu proslavljeno s iznajmljivačima iz regija Sjeverne te Srednje i Južne Dalmacije.

Iznajmljivač je glavni kotač Adriagate uspjeha
U Vodicama, Splitu i sada u Crikvenici slavlje je uveličalo 230 dugogodišnjih iznajmljivača, a fokus cjelokupnog događaja stavljen je na riječi partnerstvo i povjerenje – jer je iznajmljivač kao partner najbitniji kotač uspješnog poslovanja, ističu u Adriagateu.
– Glavni kotač našeg uspjeha su upravo naši iznajmljivači. Kvalitetan i iskren odnos koji već 20 godina njegujemo s njima naša su najbitnija karakteristika, a zavidan broj dugogodišnjih iznajmljivača daju nam vjetar u leđa! Tom krilaticom nastavit ćemo uspješno surađivati i u budućnosti, dajući sve od sebe da budemo što bolji, njegujući prijateljske, ali i profesionalne odnose. Upravo povjerenje koje nam je ukazano iznimno cijenimo, a ovo je prilika da na istome i zahvalimo. Zato smo ovaj okrugli rođendan odlučili proslaviti sa svojim iznajmljivačima i to triput – po jednom u svakoj regiji u kojoj djelujemo, poručio je izvršni direktor Adriagatea Mate Balić.

20 godina uspješne suradnje
Adriagateov put počeo je davne 2001. godine. U doba kada je tek malo ljudi bilo upoznato sa Internet prodajom, vlasnici tvrtke, a tada školski prijatelji Toni Blašković i Igor Popović, imali su ideju promovirati Hrvatsku, njene ljepote i turističke kapacitete cijelom svijetu. Od tada, pa do danas, svojim predanim i upornim radom, digitalizacijom poslovanja, ulaganjem u kvalitetni tim te njegovanjem odnosa sa svjetskim partnerima, Adriagate niže uspjeh za uspjehom te ponosno slavi svoj 20. rođendan.
Biti vodeća turistička agencija u Hrvatskoj, koja u svojoj ponudi broji preko 12 000 smještajnih jedinica, a istovremeno uspješno odolijevati svim globalnim promjenama nije nimalo lako. Održavati taj status već 20 godina pravi je izazov iza kojeg stoji mnogo rada, truda i uzajamnog povjerenja.

Adriagate je svoj dugogodišnji rad okrunio rebrandingom, tako da u novom ruhu – pod novim logom i sloganom nastavlja svoj uspješni put. Adriagate, sretno do novih 20