Poslastica na Lonji: derbi začelja Naprijed – Vinodol

Pretposljednji Naprijed (16 bodova) će ugostiti Vinodol (17 bodova) koji je samo stepenicu više na ljestvici

Trećeligaška i četvrtoligaška karavana i ovog vikenda nude neizvjesnost. Najzanimljivija utakmica igra se na Lonji, pretposljednji Naprijed (16 bodova) će ugostiti Vinodol (17 bodova) koji je samo stepenicu više na ljestvici. Derbi začelja koji nosi puno. Vinodol je u dobroj seriji, u posljednje tri utakmice sedam bodova. Naprijed se protekli vikend čuvao za sutrašnji susret.  U Poreču nisu igrali igrači kojima su prijetili žuti kartoni.  Jesenas je Naprijed pobijedio na Bahalinu 1:0.

Još jedna utakmica koja će krojiti borbu za opstanak. Nehaj (24 boda) je praktično osigurao opstanak, ali posljednjeplasiranom Pomorcu (16 bodova) je svaki bod vrijedan zlata. Crikvenica na svom terenu čeka Krk i nastavlja borbu za vrh ljestvice i plasman u jedinstvenu treću ligu.

U četvrtoj ligi Kraljevica na Oštru čeka OŠK Omišalj. Pobjeda je imperativ u borbi za vrh ljestvice. Borac putuje u Pulu, u goste Velom Vrhu koji je čitavo prvenstvo na svom terenu dobio tek jedan gol. Borcu bi bod dobro došao za mirnu završnicu.

Turbina igra u subotu jer je u nedjelju praznik. Na Podhumac stiže Polet Skrad.

Svi susreti igraju se sutra u 17 sati.