Bavarski princ: Njemačkim poduzetnicima reći ću sve najljepše o Zoni

U Ludwig’s gastro pubu u Industrijskoj zoni Bakar okupili su se gospodarstvenici, a gradonačelnik Klarić najavio je velike investicije

KUKULJANOVO U Ludwig’s gastro pubu u Industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu okupili su se bakarski gospodarstvenici na blagdanskom druženju. Gospodarstvenike, najvećim dijelom iz najveće poslovne zone u Hrvatskoj, pozdravili su direktorica Industrijske zone Bakar Linda Sciucca i bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić. Direktorica Sciucca je istaknula da se Zona širi svakim danom. Gradonačelnik Klarić je najavio velike investicije koje će gospodarsko srce Hrvatskog primorja učiniti još snažnijim. Klarić se prisjetio naslova u novinama “Svečano otvorili cestu koja ne vodi nigdje”, kad se otvarala cesta iza današnjeg pogona Kaltenberga te dodao da je cesta očito imala smisla. Najavljena je skora gradnja nove ceste duge dva kilometra koja će otvoriti put za dolazak novih poslovnih subjekata koja će osigurati tisuće novih radnih mjesta.
Gospodarstvenicima se obratio i princ Luitpold od Bavarske, vlasnik Kaltenberga, koji je poručio domaćinima da ga veseli što je Ludwig’s gastro pub postao mjesto okupljanja te dodao da će reći sve najljepše njemačkim poduzetnicima o Industrijskoj zoni Bakar.

error: Content is protected !!