ERSTE AD

Biciklisti usporavaju promet magistralom na senjskom području

U Priznu će biciklisti stići sutra oko 14,35 sati, u Sveti Juraj oko 15,40 sati, u Senj oko 15,50 sati, a u Bunicu oko 16 sati.

Senj – Četvrta etapa biciklističke utrke „CRO Race 2019“ sutra će ograničiti promet na području Grada Senja. Biciklisti će se kretati Jadranskom magistralom trasom Starigrad (Paklenica) – Karlobag – Sv. Juraj – Senj – Novi Vinodolski – Crikvenica. Utrka će se odvijati pod policijskom pratnjom i pratnjom osiguranja organizatora, a tijekom utrke dionica državne ceste kojom će se kretati biciklistička utrka bit će povremeno zatvorena u pravcu juga u intervalima od 30 do 50 minuta, ovisno o brzini kretanja biciklista, vremenskim uvjetima i usporenom kretanju iza kolone biciklista (cca 40 km/h) u pravcu sjevera. U Priznu će biciklisti stići oko 14,35 sati, u Sveti Juraj oko 15,40 sati, u Senj oko 15,50 sati, a u Bunicu oko 16 sati. Dalje nastavljaju prema Novom i cilju u Crikvenici.

Iz Policijske uprave ličko – senjske mole sudionike u prometu da u vremenu održavanja utrke koriste alternativne pravce odnosno da postupaju prema uputama policijskih službenika i redara iz osiguranja utrke.

Tijekom utrke privremeno će se zatvarati i križanja Jadranske magistrale s cestom za trajektno pristanište u Prizni, s cestom za trajektno pristanište Stinica, s cestom za Jablanac, za Krasno polje, za Sveti Juraj te s cestom za Žutu Lokvu u Senju.

error: Content is protected !!