ERSTE AD

Bliži se vrijeme darivanja, Studio Moni daruje svoje klijente

Uz kupnju paketa od 5 tretmana lica Harmony, poklanjamo vam Gift Box Harmony s prirodnim proizvodima za njegu lica

Bliži nam se vrijeme darivanja, a Studio Moni Vas voli razveseliti i rado daruje svoje klijente. Ovaj put pripremili smo zaista posebnu ponudu koja se ne propušta! Kako bi vam što bolje predstavili jednu doista posebnu liniju proizvoda koja sadrži 95% prirodnih sastojaka napravljena je slijedeća posebna ponuda tretmana + poklon.
Uz kupnju paketa od 5 tretmana lica Harmony u iznosu od 1.750 kuna, poklanjamo vam Gift Box Harmony s prirodnim proizvodima za njegu lica.
Vrijednost poklona je 1.075 kuna, a Gift Box sadrži:

  • dnevnu hidratantnu kremu sa ljubičicom 50ml (cijena 372 kn)
  • noćni serum 30ml sa crvenom djetelinom (cijena 408 kn)
  • gel za njegu oko očiju sa bijelim čajem 15ml (cijena 295 kn)

Cijena jednog tretman lica Harmony je 350 kuna

Moć prirode na Vašoj koži
Harmony je linija inspirirana vrlinama i brojnim blagotvornim svojstvima prirodnih aktivnih sastojaka koji uz najnapredniju i najučinkovitiju znanost pomažu u borbi protiv preranog starenja kože svih tipova kože, dajući izvanredne rezultate.
S formulom koja sadrži više od 95% dragocjenih prirodnih sastojaka (prema kriterijima utvrđenim u ISO 16128 za kozmetiku izrađenu od prirodnih sastojaka), kao što su orhideja, cvijet plavog lotosa ili crvena djetelina i suptilne i svježe esencije, Harmony je savršen saveznik za modernu ženu.
Aktivni sastojci: crvena djetelina, neven, orhideja, cvijet plavog lopoča, sljez, bijeli čaj, ljubičica trikolor, slatki badem, maslinovo ulje, limeta, avokado, ružina vodica.

Paketi su dostupni u ograničenim količinama. Info i rezervacije termina 091 888 0718
Veselimo se vašem dolasku!

error: Content is protected !!