Boćarski klub Kukuljanovo organizirao turnir za 40. rođendan

Gradonačelnik Bakra Klarić najavio skoro natkrivanje joga

KUKULJANOVO Boćarski klub Kukuljanovo proslavio je 40. rođendan slavljeničkim turnirom. Klub je osnovan u lipnju 1982. godine, u četiri desetljeća neprekidnog rada i natjecanja nizao brojne uspjehe. Trenutno se natječe u prvoj Hrvatskoj boćarskoj ligi. Klub trenutno broji oko 40 članova i 11 aktivnih igrača.

Povodom 40. obljetnice, održali su cjelodnevni turnir na kojem je nastupilo 12 klubova koji se natječu u prvoj i drugoj boćarskoj ligi. Prvo mjesto osvojila je Sloga, drugo Krenovac, treće Zastenice, a četvrto je pripalo slavljenicima. Nakon dodjele pehara i medalja uslijedilo je druženje članova i njihovih gostiju.
Predsjednik kluba Jura Malnar osvrnuo se na početke kluba, zahvalio Gradu Bakru na višegodišnjoj financijskoj podršci, članovima i igračima kluba.
– U planu nam je svečana sjednica na koju ćemo pozvati sve članove inicijativnog odbora i skupštine koji su zaslužni za osnivanje našeg kluba, naglasio je Malnar.

Gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić je uz prigodne čestitke i darove najavio da je projektna dokumentacija za natkrivanje joga gotova i predana na dobivanje građevinske dozvole. Uskoro bi mogla krenuti gradnja, čime bi se stvorili bolji uvjeti za rad BK Kukuljanovo.