Borac u zaostaloj utakmici izgubio u Novalji

Novalja – Borac 3:1 (1:1)

NOVALJA Igralište Cissa Straško. Sudac Miličković (Rijeka)
Strijelci: 1:0 Škoda (24.), 1:1 Jagić (32.), 2:1 Badurina (47.), 3:1 Kustić (90.)
Žuti kartoni: Dodevski, Škoda, Badurina (Novalja), Jagić, Mance, Zrilić (Borac)
NOVALJA Pediš, Šuljić (66 Mirčić), Datković, Vukorepa, Jurac, Škoda (80 Perković), Kustić, Badurina, Kapitanović (od 90. Bogdanović), Dodevski, Tončić (od 46. Dabo)
BORAC Ravlić, Kovačević, Matijević (od 80. Brkljača), N. Nemetz, Jagić (od 46. Golić), Zrilić (od 75. Štemberger), Dukađin (od 63. Grdinić), Žeželić, J. Nemetz, Mance, Omerović

U zaostaloj utakmici Borac je izgubio u Novalji 1:3. Utakmica je nalikovala na većinu posrtaja Borca. Previše promašenih prilika koštalo je Žute bodova. U prvom dijelu Bakrani su dobro igrali, dominirali terenom i priredili tri stopostotne šanse i još tri izgledne prilike. Čim je lopta krenula s centra u drugom dijelu, Borac je primio pogodak. Još su gosti imali tri prilike, a potom stali. Domaćini su imali povoljan rezultat i s puno prekida razbijali ritam utakmice. Na samom kraju, kad je Borac krenuo na sve ili ništa, iz kontre je pao i treći gol.
Borac je porazom ostao na devetom mjestu, s 12 osvojenih bodova u 10 utakmica. Već u subotu Bakrani igraju u Otočcu, a u posljednjem kolu sljedeće subote na Krasici čekaju Mladost.

error: Content is protected !!