Božićne pjesme, Oliver i hitovi za aplauz publike

Mi smo kao otmjena stara dama koja broji godine od daleke 1842., a tu i tamo s novim glazbenim trendovima obnavljamo svoj glazbeni make up“ poručio je Ivan Prpić, voditelj i dirigent senjske gradske glazbe na Božićno-novogodišnjem koncertu

SENJ Božićno – novogodišnji koncert Gradske glazbe Senj ispunio je dvoranu Pučkog otvorenog učilišta mnogobrojnim posjetiteljima. Oduševljena publika s velikom je pažnjom pratila bogat repertoar skladbi podijeljenih u tri cjeline. Prvi dio obuhvaćao je Božićne pjesme, drugi je bio posvećen velikom i neponovljivom Oliveru Dragojeviću, dok je treći sadržavao starije i novije domaće i strane hitove. Oduševljena publika pjevušenjem i pljeskom pratila je svaku skladbu.
Prisutne je uvodno pozdravio predsjednik Gradske glazbe Senj Jure Tomljanović i uveo publiku u krasno glazbeno druženje. Gosti tradicionalnog koncerta najstarijeg glazbeno – amaterskog društva u Senju bili su mladi senjski pjevači Josipa Butorac i Matej Prpić te polaznici Škole gitariziranja mentora Domagoja Biondića: Marjana Prpić, Luka Krmpotić i Šimun Žarković.
“Mi smo kao otmjena stara dama koja broji godine od daleke 1842., a tu i tamo s novim glazbenim trendovima obnavljamo svoj glazbeni make up“ poručio je voditelj i dirigent senjske gradske glazbe Ivan Prpić te na duhovit i šarmantan način predstavio svakog glazbenika te jednu glazbenicu, nastavnicu glazbene kulture u senjskoj osnovnoj školi, Sandru Perger, koja im se nedavno pridružila.
Program je vodio Danijel Tomljanović koji je među ostalim pozvao sve učenike, mlade i sve nekadašnje glazbenike na pridruživanje gradskoj glazbi kako bi i nadalje uspješno djelovali i pripremali koncerte koje publika voli i posjećuje.