CrikvArt: Žongliranje bakljama, divovski mjehurići, gatare i kameleoni

Tko je sinoć “promašio” Festival uličnih zabavljača, večeras ima priliku uživati u drugom danu CrikvArta. Program počinje u 19 sati i traje do 23,30 sata u centru Crikvenice

CRIKVENICA Festival uličnih zabavljača CrikvArt, sinoć otvoren u Crikvenici, pretvorio je Crikvenicu u pozornicu na kojoj je svatko mogao naći nešto za sebe. Na sve strane neki program, atrakcija, nešto drugačije. Hodanje s visoka, na štulama, čovjeka kameleon, klaun, ples s bakljama, ogromni mjehurići od sapunice.

Čovjek kameleon

Posjetitelji su najviše pažnje posvetili babi gatari koja je predviđala sudbinu posjetiteljima festivala. Magnet za posjetitelje bio je i čovjek kameleon, čovjek s tisuću lica. Tko je više mogao zapamtiti u što se sve skrivao i oblačio čovjek kameleon. Kesten i papaja show je bio aktualan. Bračni par spremio je parodiju na brak, a kad krenu rasprave o braku, u pravilu završi vatreno. Tako je bilo i jučer. Bračni performans završio je žongliranjem s bakljama. Iza Magic bubble showa skrivao se opet bračni par. Iz italije. S raznim alatima od sapuna i vode stvarali su ogromne mjehuriće.

Kesten i papaja show

 

Tko je sinoć “promašio” Crikvenicu, večeras ima priliku uživati u drugom danu CrikvArta. Program počinje u 19 sati i traje do 23,30 sata u centru grada.

Babe gatare

error: Content is protected !!