Crikvenica protiv nogometnih beskućnika, Naprijed traži prvi bod, derbi na Oštru

Nehaj čeka Cres, Vinodol u Poreču, a Borac u Omišlju

Današnjim utakmicama nastavljaju se nogometna uzbuđenja u 3. HNL Zapad i 4. ligi NS Rijeka. Nezaustavljiva Crikvenica na svom terenu će ugostiti nogometne beskućnike, igrače Pomorca, kojima je subota već prisjela nakon što su im divlje svinje još jednom preorale teren u Kostreni. Crikvenica ima drugi najbolji napad lige s 14 golova u 4 kola, a Pomorac ima najlošiju obranu lige (11 golova). Obrana gostiju bit će dodatno oslabljena jer Čanković ima kartone. Uz napomenu da Kostrenjani zbog divljih svinja nisu odigrali niti jednu utakmicu na svojoj Žuknici.

Naprijed je zamijenio domaćinstvo s Grobničanom i igra na Lonji. Hreljani traže prvi bod, a ne ide im u prilog što zbog kartona neće igrati Begić koji bi dobro došao u sigurno čvrstoj utakmici. Naprijed je zabio tek jedan gol u četiri utakmice.

Neće biti lako niti Vinodolu. Idu u Poreč, na noge najefikasnoj momčadi lige. Jadran je zabio 15 golova. Vinodol samo jedan. Zbog ozljede zadobivene u kup susretu u Omišlju, u Poreču neće biti Željka Tomića.

Nehaj bez kartoniranih Mateja Prizmića i Tina Lagumdžije i trenera Nehajeva Svasta u izolaciji dočekuje čvrsti Cres. Obje momčadi ohrabrene posljednjim uspjesima. Nehaj je slavio na Hreljinu, a Cres je pobijedio kvalitetni Novigrad.

U 4. ligi NS derbi na Oštru. Kup senzacija Kraljevica protiv lidera prvenstva. Otočac je u tri utakmice skupio 9 bodova. Je li se momčad Edija Kurolta umorila protiv Opatije u kupu?
S druge strane mosta Borac će odmjeriti snage s OŠK Omišljem. Četvrto je kolo, a Bakrani još nisu odigrali niti jednu utakmicu u svom novom domu, na Krasici. No, nakon dva dalja gostovanja (Rovinj i Gospić) Omišalj je ipak bliži.
Sve utakmice igraju se u 16,30 sati. Tek Nehaj i Cres igraju u 16 sati.
Turbina u nedjelju igra protiv Poleta u Skradu.

error: Content is protected !!