Ribolovni Kup prijatelja osvojili PŠRD Arbun, Ivan Jurić i Maksim Pobor

Natjecanje u udičarenju članova ribolovnih društava s područja Crikvenice održalo se 25. put

CRIKVENICA Kup prijatelja, natjecanje u udičarenju članova ribolovnih društava s područja Crikvenice, osvojili su PŠRD Arbun u konkurenciji ribarskih društava, Ivan Jurić (Lovrata Dramalj) u konkurenciji ekipa te Maksim Pobor (Oslić Selce) u konkurenciji mladih. Ove godine održao se 25. Kup prijatelja. Domaćin je bio PŠRD Arbun Crikvenica, a znanje su pokazale njihove kolege iz Lovrate Dramalj, Oslića Selce i Tunere Jadranovo.

U ekipnom natjecanju ribarskih društava drugo mjesto uzeo je Oslić Selce, treće Tunera Jadranovo, a četvrta je dramaljska Lovrata. Ekipno natjecanje osvojio je Ivan Jurić s ulovljenih 2.832 grama. Treba znati da ekipu može činiti i jedan ribolovac. Drugo mjesto pripalo je ekipi Arbuna Igor Vukelić – Mario Maloča (2.060 grama), a treće ekipi Oslića Selce Anton Borbelj – Albin Pobor (1.600 grama). U konkurenciji mladih drugoplasirani je Mile Toljan (Arbun), a treći njegov klupski kolega Petar Crnčić.

Natjecanje se održalo pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice. Medalje i pehare dodijelila je gradska pročelnica Jasminka Citković.

 

 

 

error: Content is protected !!