Crikvenička knjižnica otvara prozore u ponedjeljak

Crikvenička knjižnica otvara prozore u ponedjeljak

Arhiva

Po knjige možete doći isključivo s maskom i rukavicama

CRIKVENICA Prozore otvara i Gradska knjižnica Crikvenica. Od ponedjeljka će se moći posuditi i vratiti knjige, ali prema prilagođenom ritmu, radnom vremenu i uz poštivanje mjera zaštite. Otvara se samo središnji odjel u Crikvenici koji će ponedjeljkom, srijedom i petkom raditi od 10-14, a utorkom i četvrtkom od 14-18 sati. Po knjige možete doći isključivo s maskom i rukavicama.

Čitaonica ostaje zatvorena i nema posudbe periodike. Korisnicima se knjige izdaju na zahtjev i nije moguće prelistavanje knjiga, pa će korisnici prije dolaska u knjižnicu trebati pregledati katalog GKC s raspoloživim naslovima

https://crikvenica.zaki.com.hr/pages/search.aspx?&currentPage=1&searchById=-1

Knjige će se distribuirati preko prozora knjižnice. Lijevo od vrata knjige se vraćaju, a desno od vrata knjige se preuzimaju. Odjednom će se moći posuditi maksimalno četiri naslova po korisniku na rok od 30 dana. Ne morate žuriti kako bi vratili knjigu jer je sve posuđena literatura produžena do 1. lipnja. Knjige posuđene u Ogranku Selce i Knjižnoj stanici Dramalj korisnici će moći vratiti po njihovom otvaranju, a nove knjige mogu zadužiti u Središnjem odjelu u Crikvenici.

error: Content is protected !!