Crikvenički obrtnici u srcu Slavonije ponudili tunu, srdele, inćune i mrkače

Crikvenički obrtnici u srcu Slavonije ponudili tunu, srdele,  inćune i mrkače

Foto: Grad Crikvenica

U sklopu projekta HOK-a „Zeleno i plavo“ Udruženje obrtnika u Požegi predstavilo Crikvenicu i Vinodol

POŽEGA Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine prvi put se uključilo u projekt Hrvatske obrtničke komore „Zeleno i plavo“. Ideja projekta je povezivanje obalne i kontinentalne Hrvatske. Obrtnici Crikvenice i Vinodola predstavili su se u Požegi zajedno s kolegama iz Vrbovskog. Predstavnici obrtničkih komora i udruženja obrtnika prezentirali su svoje destinacije te na štandovima pripremali specijalitete. Uz neizostavnu degustaciju vina.

„Lijepo i korisno druženje začinili smo prezentacijom morskih delicija koje su pripremili naši ugostitelji. I bitno je da su ribu osigurali naši ribari. Slavoncima su specijalitete pripremili beach bar Figa i konoba Trabakul. Ponudili smo četiri vrste jela. Paštetu od tune, marinadu od srdela, slane inćune i mrkače na salatu. Nadam se da će iduće godine sudjelovati veći broj ugostitelja našega Udruženja“, rekao je predsjednik Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine Kristijan Koščić.

Domaćin manifestacije je bila Obrtnička komora požeško-slavonske županije, a generalni pokrovitelj Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta. U sklopu manifestacije održan je forum na temu razvoja kontinentalnog turizma.

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!