Crikveničkim učenicima generacije srebrnjaci s likom Petra i Katarine Zrinski

Ono što je najvažnije jest spoznaja da se trud i rad uvijek isplati, poručila je zamjenica crikveničkog gradonačelnika Matošić Gašparović

CRIKVENICA Učenicima generacije u Crikvenici dodijeljeni su srebrnjaci s likom Petra i Katarine Zrinski, s ugraviranim geslom “Za obitelj i domovinu”. Grad Crikvenica nagradio je učenike generacije, koji su tijekom školovanja (prema izboru nastavničkih /učiteljskih vijeća svojih škola) bili najbolji u učenju, usvojenom znanju i ostvarenim rezultatima sa brojnih natjecanja. Srebrnjake s likom Petra i Katarine Zrinski učenicima generacije uručila je zamjenica gradonačelnika Crikvenice Ivona Matošić Gašparović.

– Svi vi ste ostavili poseban trag jer ste se istaknuli kao najbolji od najboljih. Iskoristit ću priliku i čestitati i svim vašim kolegama koji su uspješno završili svoje obrazovne programe. Znamo da Vaš uspjeh nije došao preko noći i da je trebalo uložiti mnogo energije, volje, truda i rada. Ono što je najvažnije jest spoznaja da se trud i rad uvijek isplati. Na vašem putu pratili su vas vaši učitelji, ravnatelji i vaše obitelji. Iskrene čestitke upućujem i svima njima i sigurna sam da su danas njihova srca potpuno ispunjena kada pred sobom gledaju uspješne mlade ljude, uzore svoje generacije.
Grad Crikvenica, vaš grad, iznimno je ponosan na sve vas i vaš uspjeh. Bit ćemo uvijek tu za vas. Osluškivat ćemo vaše potrebe i pratiti vas u vašem daljnjem obrazovanju ili zaposlenju. Financiranje prijevoza, stipendije, poticaji za zaposlanje mladih samo su neke od mjera koje vam stoje na raspolaganju, istaknula je zamjenica Matošić Gašparović.

Učenici generacije i njihovi razrednici
OŠ Vladimira Nazora
Kristina Cerović (razrednik Karlo Jerčinović)
OŠ Zvonka Cara
Dino Luksetić (razrednica Marijana Marić Tonković)
SŠ dr. Antuna Barca
smjer kuhar/ kuharica: Antonela Devčić (razrednik Petar Gračaković)
smjer vodoinstalater: Tomislav Brusić (razrednik Petar Gračaković)
smjer hotelijersko turistički tehničar: Marija Pađen (razrednica Nikolina Vaić)
smjer ekonomist: Zdenka Miklić (razrednica Ivana Miočić Badurina)
smjer opća gimnazija: Kristian Bakarčić (razrednica Dubravka Škara)