Danas kreće velika ljetna akcija – Fotkom svojih druženja s prijateljima i obitelji do vrijednih darova

Objavi fotografiju svojih ljetnih obiteljskih druženja i osvoji vrijedne nagrade svakog tjedna te glavnu nagradu u tjednu od 19. do 23. kolovoza! Glavni pokrovitelj projekta je Tiskara Sušak, vodeća riječka tiskara koja nudi najbolji omjer kvalitete, brzine izrade i cijene u grafičkim i tiskarskim uslugama!

Rijeka, Opatija, Crikvenica – Danas kreće velika ljetna akcija „Prekrasno ljeto – zajednički trenuci“ koju je pokrenula regionalna informativna mreža portala PodUckun.net, Torpedo.media i Tunera.info, kao projekt koji stavlja naglasak na činjenicu da se svi borimo s nedostatkom kvalitetnog zajedničkog vremena za one najvažnije u našim životima, a to su obitelj i prijatelji.

Što treba napraviti? Ništa što niste radili i dosad (ili – ako već niste, možda vam upravo ovo bude pravi poticaj za malo kvalitetnog vremena s najdražim osobama): fotografije druženja sa svojom obitelji ili prijateljima u ljetnim mjesecima, koje objavljujete na vlastitom Facebook profilu, obilježite hashtagovima #glaszaljeva #prekrasnoljeto #zajedničkitrenuci. Mogu to biti fotografije snimljene ovog tjedna, a mogu i prije početka akcije, ako im dodate ova tri „taga“ kojima se „prijavljujete“ u našu kampanju.

Glavni pokrovitelj projekta je Tiskara Sušak, vodeća riječka tiskara koja nudi najbolji omjer kvalitete, brzine izrade i cijene u grafičkim i tiskarskim uslugama, a svakog tjedna dodijelit ćemo jednu atraktivnu nagradu za najbolju fotografiju po izboru urednika i novinara tri povezana portala.

U prvom tjednu, dakle od 15. do 21. srpnja, nagradu za najbolju fotografiju zajedničkih trenutaka ovog prekrasnog ljeta osigurao je Kozmetički salon Iris iz Rijeke, koji će jednoj čitateljici ili čitatelju darovati masažu cijelog tijela – da ljetni dani budu još opušteniji!

Naša kampanja traje sve do 23. kolovoza – uz tjedne nagrade, za najbolju fotografiju cijelog ljeta osigurali smo i atraktivnu glavnu nagradu: vikend za osam osoba u Kući za odmor Stara hiša u Skradu.

Pobjednika prvog tjedna objavit ćemo idućeg ponedjeljka, a više informacija o akciji potražite na ovom linku!

error: Content is protected !!