FOTO/VIDEO Bikeri uživali u Novom, zabavljali se u Pavlomiru

Na 21. izdanju Open Bike Eventa u organizaciji Law Ridersa okupilo se stotinjak motocikala i nekoliko stotina bikera i njihovih štovatelja

NOVI VINODOLSKI Stotinjak motocikala i nekoliko stotina bikera i njihovih štovatelja kupili su se 21. put na Open Bike Eventu u Novom Vinodolskom u organizaciji moto kluba Law Riders iz Novog. Ove godine susret bikera se razlikovao od prethodnih izdanja.

Open Bike Event preselio se s obale u Pavlomir, a termin se pomaknuo sa svibnja na sredinu srpnja. Emin Čajlaković koji vodi brigu o organizaciji susreta istaknuo je da je Pavlomir idealna lokacija za bike evente, puno bolja od obale. Nije se promijenila sudba da susret prati loše vrijeme pa je broj okupljenih bio manji od predviđenog. No, bikeri su uživali. U panoramskoj plovidbi novljanskim akvatorijem, zabavljali se uz Pletere i Let 3 i go-go plesačice. Posebno je impresivan bio defile koji je kretao u Pavlomiru, nastavljao do Bribira i Ledenica i natrag do Pavlomira preko Novog. Zaustavilo se u Ledenicama gdje su bikeri kušali rižoto od kozica i počastili se hladnim pivom i vinom. Nije moglo proći bez velike mortadele koju svake godine servira Gavrilović.

Bikeri Uživali U Novom, Zabavljali Se U Pavlomiru

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!