Dance Queen najbolji hrvatski plesni klub, Konjarević najbolji sportaš

Dva velika priznanja plesnom klubu iz Kraljevice dodijeljena su na svečanoj sjednici i gala večeri Hrvatskog sportskog plesnog saveza u Zagrebu

KRALJEVICA Dva velika priznanja za Plesni klub Dance Queen iz Kraljevice na svečanoj sjednici i gala večeri Hrvatskog sportskog plesnog saveza u Zagrebu. Dance Queen proglašen je najuspješnijim hrvatskim plesnim kljubom u 2022. godini, a Mario Konjarević proglašen je najboljim sportašem u 2022. godini.

“Sretni smo i zahvalni što smo dobili tako lijepa priznanja plesne struke, velika je čast i obaveza trenirati tako velik broj djece iz raznih gradova Primorsko-goranske županije i sretni smo što se već 16 godina naš klub konstantno nalazi na popisu najuspješnijih klubova i na listi dodjela važnih nagrada. Svega toga ne bi bilo bez našeg nevjerojatnog tima trenera i plesnih pedagoga koji neumorno, prepuni entuzijazma rade i odgajaju djecu i mlade u sportu. Želimo zahvaliti svima na potpori. Cilj i ideja oduvijek je bila sigurno i kvalitetno mjesto za odrastanje djece i mladih. Uz sve to, naš klub je postao prava sportska sila koja prenosi ime našeg grada Kraljevice i Primorsko-goranske županije te svih gradova iz kojih dolaze naši sportaši u tuzemstvu i inozemstvu”, poručuju iz Dance Queena.

Na svečanosti je nastupila Klara Šimić, velika nada plesnog kluba Dance Queen, aktualna prvakinja i doprvakinja Hrvatske. Crikveničanka, učenica OŠ Zvonka Cara, oduševila je sudionike svečanosti koreografijom “Lets get loud”.