Reduta Životinjsko carstvo okupila male Senjane

Veliko zanimanje pobudio je klaun Goranga koji je svojim nastupom zabavio djecu

SENJ Odličan odaziv na dječje redute u Senju pokazatelj je kako je i djeci nedostajalo druženja i zabave. Tema redute je bila Životinjsko carstvo, a prelijepih maskica, što pojedinačnih, što u grupama, u izobilju, tako da je žiri imao zaista težak zadatak izabrati najbolje među njima. A najbolji su zapravo svi oni jer su toliko zainteresirani za maškaranje i potvrđuju time kako će duga i bogata tradicija maškaranja u Senju biti nastavljena, što posebno veseli. Veseli i sudjelovanje mama, baka, teta… koje marljivo šiju maškarade i pripremaju svoje mališane za nove teme. Bilo je tako u restoranu Krešimir i pandica, ovčica, maca, bubamara, zeko… a tri najbolje dobile su nagrade koje je osigurala Turistička zajednica Grada Senja.

Najmlađi stanovnici okušali su se i u pjevanju. Na posljednjoj ovogodišnjoj reduti nastupit će svi finalisti dosadašnjih reduta, a pobjednicima slijede vrijedne nagrade. Dvije djevojčice, Nola i Dina, proslavile su svoje rođendane, a sva okupljena djeca otpjevala su im pjesmu Sretan ti rođendan.
Veliko zanimanje pobudio je i klaun Goranga koji je svojim nastupom zabavio djecu te im na kraju programa izradio i svakome poklonio balone u obliku cvijeta, mača, psa…

Grad Senj, TZ Senj i Karnevalski odbor Grada Senja pozivaju senjske mališane na nova druženja i zabavu pod nazivom Super junaci, u nedjelju 29. siječnja.