Deseti put zaredom Novljani se plasirali na državno prvenstvo

Mladež DVD San Marino najbolja na županijskom natjecanju u Mrkoplju

NOVI VINODOLSKI Vatrogasna mladež DVD San Marino Novi Vinodolski nije dozvolila iznenađenje na županijskom natjecanju u Mrkoplju koje je okupilo 500 natjecatelja i sudionika. Novljanski mladi vatrogasci uvjerljivo su pobijedili ispred DVD-a Klana i DVD-a Kras u elitnoj kategoriji natjecanja.

Osvajanjem prvog mjesta na županijskom natjecanju novljanski mladi vatrogasci ostvarili su deseti uzastopni plasman na državno natjecanje na kojem će predstavljati Novi Vinodolski i Vatrogasnu zajednicu Primorsko-Goranske županije. Lani su Novljani ostvarili najbolji rezultat, drugo mjesto u Hrvatskoj. Ovim natjecanjem zaokružena je i natjecateljska godina, najuspješnija u proteklih dvadesetak godina koliko se u Novom Vinodolskom ozbiljnije radi sa vatrogasnom mladeži.

Uspjehe potpisuje 14 dječaka i djevojčica: Marija Buneta, Viktor Buneta, Noah Ugrinović, Nika Tatalović, Marino Trstenjak, Gabrijel Kolar, Leon Buneta, Emanuel Mlinarić, Vito Mlinarić, Laura Raštegorac, Petar Filipović, Luka Raštegorac, Mauro Komadina i Isabella Tomljanović. Zasluge pripadaju i voditeljima. U Mrkoplju je Novljane vodila Lorena Topolovec, uz stručni stožer: Renata Topolovec, Valentino Topolovec, Ivana Šimović i Velibor Velo Topolovec.