DOMOS Rent – jednostavna i brza zaštita za uspješno iznajmljivanje u turizmu

Euroherc ima izuzetno zanimljivu ponudu za privatne iznajmljivače

Crikvenica – Hrvatska je već godinama jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija za putovanja i odmore. Mnogi ugledni mediji, poput The New York Timesa, National Geografic Russia i BBC-a u svojim izdanjima ističu Hrvatsku kao zemlju lijepe i razvedene obale, čistog mora, prirodnih ljepota i mnogih znamenitosti. Prema istraživanju koje je nedavno objavio portal European Business, Hrvatska se našla na trećem mjestu u Europi kao najpoželjnija destinacija za putovanje ovoga ljeta. Prepoznali su to i turisti iz cijelog svijeta koji upravo Lijepu našu odabiru za godišnje odmore, ali i turistička putovanja tijekom cijele godine.

Takav turistički boom otvorio je i prilike za zaradu brojnim privatnim iznajmljivačima, koji svoje kapacitete iz godine u godinu uređuju i povećavaju. U jeku priprema za turističku sezonu i dolazaka prvih gostiju, ulažu znatna financijska sredstva, trud i vrijeme kako bi svojim gostima pružili što privlačniji smještaj i bolju uslugu te ojačali svoju poziciju i konkurentnost. Svima njima zajednička jest želja da se gost osjeća ugodno, o tome pozitivno priča po povratku doma i, naravno, vrati se i sljedeće godine. I tako iz sezone u sezonu.

Ipak, svako poslovanje sa sobom nosi i svojevrsni rizik i neplanirane situacije. Elementarne nepogode, izljev vode, provalna krađa u apartmanu ili požar zbog nepažnje tijekom roštiljanja, neželjene su situacije, zbog kojih privremeno nisu u mogućnosti iznajmljivati i time gube zaradu, a iziskuju nepotreban stres i velike financijske izdatke za sanaciju i renoviranje. Novinski naslovi, poput „Provalili u apartman i ukrali tehniku“ „Vlasnici moraju nadoknaditi stvari ukradene gostima“, „Vatra s roštilja zapalila sjenicu u dvorištu obiteljske kuće“ te „Vjetar srušio stablo na terasu apartmana“, svakodnevno nas podsjećaju na niz neugodnih situacija s kojima se iznajmljivači susreću. Istaknimo i da se na to nadovezuje prekinut godišnji odmor i neugodno iskustvo gostiju.

Izbjegnite na vrijeme takve i slične neželjene posljedice i investirajte u kvalitetnu sigurnost i zaštitu Vaših gostiju, Vašeg ulaganja i poslovanja. Euroherc osiguranje, prepoznatljiv i renomiran osigurateljni brand, inovativnim promišljanjem i praćenjem tržišta i potreba klijenata, na tržište je plasirao paket osiguranja za iznajmljivače u turizmu. DOMOS Rent, jedinstven i inovativan paket osiguranja imovine u potpunosti štiti iznajmljivače te ublažava nepotrebne izdatke, gubitke i stresove.

Polica Domos Rent nudi pokrića za građevinske objekte i stvari u njima od deset najčešćih rizika kojima su iznajmljivači izloženi, kao što su požar, eksplozija, potres, poplava, izljev vode i drugih tekućina, provalna krađa i razbojstvo, oluja, tuča, udar munje te loma staklenih, keramičkih i kamenih površina. S obzirom da nerijetko takvi događaji zahtijevaju sanaciju i renoviranje zbog oštećenja smještajnih kapaciteta, tijekom kojih iznajmljivač nije u mogućnosti primati goste, polica DOMOS Rent pokriva i odštetu za izgubljenu zaradu za razdoblje tijekom kojeg smještajni objekt nije bio pogodan za iznajmljivanje.

Premda privatni iznajmljivači nisu dužni osigurati svoje goste od nezgode, mnogima je to izuzetno interesantno i iznimno bitno. Paket DOMOS Rent pokriva osiguranje od odgovornosti iznajmljivača za imovinu i ozljede gostiju, ali i pokriće za štetu koju gost počini na njegovoj imovini.

Kako bi se još više približio iznajmljivačima, Euroherc od nedavno nudi mogućnost jednostavnog i brzog online ugovaranja pokrića na svojim internetskim stranicama. Tako jednim klikom iz udobnosti naslonjača, svaki iznajmljivač može kreirati i ugovoriti kvalitetnu policu imovine, upravo prema svojim potrebama.

Stoga ne dozvolite da Vaši gosti odmor kod Vas pamte po neugodnim situacijama, a Vi po izgubljenoj zaradi. Ugovorite i Vi na vrijeme DOMOS Rent u Eurohercu i pridružite se velikoj obitelji zadovoljnih, sigurnih i bezbrižnih iznajmljivača.

Zatražite svoju ponudu na www.euroherc.hr