I Dramalj u priči o nestaloj djelatnici Hrvatske vojske

Obitelj Jadranke Skender (51), nestale u utorak, ima apartman u Dramlju

Dramalj – Potraga za nestalom pripadnicom Hrvatske vojske Jadrankom Skender (51) tiče se i Dramlja u kojem njena obitelj, kako neslužbeno doznajemo, ima apartman. Jadranka Skender nestala je u utorak u Zagrebu. Njezin Mercedes nađen je uz savski nasip, kod hipodroma.

Povodom nestanka svoje djelatnice, MORH je izdao priopćenje.

“Pripadnici Hrvatske vojske u skladu sa svojim nadležnostima uključili su se u potragu za nestalom pripadnicom Hrvatske vojske zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova koji su nadležni za organizaciju i provedbu traganja.

Kako je i objavljeno u ranijem priopćenju, nestanak djelatnice Hrvatske vojske prijavljen je Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. prosinca 2019. godine u večernjim satima nakon čega je započela potraga na području Grada Zagreba

Zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Zagrebačke, pripadnici Pukovnije vojne policije uključili su se u noćnu potragu za nestalom pripadnicom s dva tima Antiterorističke vojne policije i patrolom Vojne policije i pripadnicima Kriminalističke vojne policije. Pronađeno je motorno vozilo nestale pripadnice, dokumenti i osobne stvari, a potraga za nestalom osobom se nastavlja i dalje u primarnoj nadležnosti Ministarstva unutarnjih poslova.

Vojna policija je u stalnom kontaktu s Ministarstvom unutarnjih poslova, a uskladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom.

Ukoliko građani imaju ikakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, molimo da informacije jave na email nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.”, stoji u priopćenju MORH-a.

Nestala djelatnica HV-a visoka je 164 cm, srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u:plavu jaknu, plave traperice i žute čizme, stoji na portalu MUP-a (www.nestali.hr). Svaka korisna informacija je dobro došla.