Donacijom INA-e opremljena i renovirana kupaonica u Domu Oštro

Djeci je ovo dom i zato nas raduje kada dobijemo mogućnost uređenja prostora i poboljšanja funkcionalnosti, rekla je ravnateljica Centra za rehabilitaciju Iva Letina

KRALJEVICA Donacijom vrijednom 28 tisuća kuna INA d.d. je Centru za rehabilitaciju Rijeka pomogla u renoviranju kupaonice Doma Oštro namijenjene djeci s intelektualnim poteškoćama, invaliditetom i pridruženim smetnjama.
– INA kao društveno odgovorna kompanija nastoji prepoznati potrebe zajednice u kojoj posluje. Iznimno nam je drago što su se uz našu podršku preuredili prostori Podružnice Oštro u Kraljevici. Važno je da djeca s invaliditetom, teškoćama u razvoju i pridruženim smetnjama imaju prilagođene prostore u kojima mogu bezbrižno boraviti i usvajati nova znanja i vještine. Kontinuirano podržavamo projekte koji su usmjereni podizanju standarda u skrbi i brizi o djeci te ćemo tim tempom i nastaviti. Drago nam je što smo imali priliku razveseliti djecu u ovom blagdanskom razdoblju, poručili su iz Ininih Korporativnih komunikacija i marketinga.

Riječi zahvale uputila je ravnateljica Centra za rehabilitaciju Rijeka Iva Letina.
– Ova vrijedna donacija dobro nam je došla i njome smo opremili i renovirali kupaonicu koja je dotrajala i prilagodili je našoj djeci. Time je olakšan pristup djeci u invalidskim kolicima, ali i olakšan rad našim djelatnicima koji se brinu o njihovoj njezi. Dom Oštro trenutno skrbi o 15 osoba u dobi od 7 do 21 godinu koji su ovdje na trajnom smještaju. Djeci je ovo dom i zato nas raduje kada dobijemo mogućnost uređenja prostora i poboljšanja funkcionalnosti. Ovakve donacije uvijek su nam itekako dobrodošle. Od srca zahvaljujemo Ini na ovoj vrijednoj donaciji i pomoći našem Centru i našoj djeci, rekla je ravnateljica Iva Letina.