Ediju Krmpotiću prvi teniski Senj Open

Želja je bila da se osim nogometa na Rekreacijsko – sportskom centru Tenis zaigra i tenis. Sakupila se grupa zainteresiranih i ovogodišnji Dan Grada obilježili smo tenisom, kaže organizator turnira Nikola Čupić.

SENJ Prvi teniski turnir „Senj Open“ održan je, u sklopu proslave Dana Grada Senja, u atraktivnom Rekreacijsko – sportskom centru Tenis. Sudjelovalo je deset natjecatelja podijeljenih u tri grupe. Prvi Senj Open osvojio je Edo Krmpotić, finalist Zoran Škorić, a dvojica polufinalista su Damir Grahovac i Nikola Čupić.

Organizator turnira Nikola Čupić zadovoljan je prvim ovakvim turnirom u Senju, kojeg je pratilo dobro vrijeme i odlična zabava. Rekao je kako je prošle godine za Dan Grada Senja otvoren Rekreacijsko – sportski centar Tenis, a ove godine krenuli su sa Senj openom.

„Želja je bila da se osim nogometa na ovom prekrasnom prostoru zaigra i tenis. Sakupila se grupa zainteresiranih i ovogodišnji Dan Grada obilježili smo tenisom. Već su prisutni i planovi za iduću godinu sa željom da Senj Open bude veći, bolji, brojniji“ rekao je Čupić.

Uz najavu još boljeg izdanja iduće godine, zahvalio je svim natjecateljima na sudjelovanju i posjetiteljima na praćenju.

error: Content is protected !!