Eko Murvica: nema dodatnih troškova zbog kašnjenja plaćanja računa za srpanj

Komunalno poduzeće zaprimilo je dojave o nezaprimanju računa na kućnu adresu za komunalne usluge u srpnju pa je odlučilo izaći u susret korisnicima

S obzirom na to da je komunalno poduzeće Eko Murvica d.o.o. zaprimilo nekolicinu dojava svojih korisnika o nezaprimanju računa na kućnu adresu za usluge isporučene u srpnju, uprava Eko Murvice aktivno radi na otkrivanju uzroka ovakve situacije, imajući u vidu potencijalne neugodnosti za korisnike komunalnih usluga.

Iako je Eko Murvica uredno obračunala i ispostavila račune svim korisnicima za isporučene usluge u srpnju, iz komunalnog poduzeća poručuju da će u potpunosti izaći u susret svim korisnicima koji nisu zaprimili svoj račun, a kako bi se situacija što prije riješila sa što manje potencijalnih neugodnosti za same korisnike usluga.

Poduzet je niz korektivnih mjera, pa tako Eko Murvica u rujnu neće obračunavati ugovorenu zateznu kamatu na eventualno kašnjenje plaćanja komunalnih usluga, a svi korisnici mogu i naknadno zatražiti dostavljanje računa. Također, kako bi se minimizirala mogućnost daljnjih nejasnoća kod korisnika oko podmirenja računa za isporučene usluge u srpnju, Eko Murvica će na računu za kolovoz, kojeg bi korisnici trebali zaprimiti u rujnu, iskazati eventualni dug po prethodnom računu.

Navedenim mjerama u potpunosti se otklanjanju potencijalni dodatni troškovi i eventualne daljnje neugodnosti za korisnike.

error: Content is protected !!