Forum žena SDP-a Crikvenica u akciji Omiljeni cvijet Ane Rukavine

Prodavali su se tulipani i dijelile brošure i letci

CRIKVENICA Nakon dvije godine “pauze” zbog korone, Forum žena SDP-a Crikvenice ove se godine uključio u humanitarnu akciju Omiljeni cvijet Ane Rukavine. Prikupljala su se financijska sredstva prodajom tulipana po cijeni od deset kuna, uz podjelu brošura i letaka. U svega sat vremena prodani su svi tulipani i prikupljeno je 1.040 kuna. Cjelokupni iznos biti će doniran Zakladi Ana Rukavina, a sve u svrhu razvoja Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Ana je imala samo jednu želju – želju za životom. Osvijestimo se da je u nama lijek i da svatko može pomoći. Hvala svim sugrađankama i sugrađanima koji su prepoznali važnost ove akcije i simboličnim donacijama podržali aktivnosti Zaklade Ana Rukavina, izjavila je Iva Karlić predsjednica Foruma žena SDP-a Crikvenice.
– Zadovoljstvo mi je biti mali dio pokušaja da se spasi ljudski život kroz kupnju tulipana u akciji Omiljeni cvijet Ane Rukavine i donaciju Zakladi Ana Rukavina. Pozivam i sve vas da se priključite, ne samo u ovoj akciji nego i u tipizaciji tkiva koje može drugim ljudima spasiti život, izjavio je Mario Kružić, predsjednik SDP-a Crikvenica koji je kao i dosadašnjih godina podržao ovu akciju Foruma žena.