Inspiracije za dekoriranje uskršnjeg stola

Iako je tradicija uskršnji stol urediti u tradicionalnom štihu, svake godine nas iznenade neki novi trendovi

Iako je najljepša i najstarija tradicija uskršnji stol urediti u tradicionalnom štihu, svake godine nas iznenade neki novi trendovi i dobijemo inspiracije kao bismo se odvažili na nešto novo. Dok neki vole minimalistički, drugi imaju više hrabrosti i obogate svoj stol u sasvim različitom tonu. Proljeće je vrijeme živopisnih boja i to je savršena prilika da ih unesemo u svoj dom!

Smjernica koju predlažemo je da u sredinu stavite ukras za koji želite da se najviše ističe, to može biti vaza sa proljetnim cvijećem ili pak grančice sa obješenim kuglicama u obliku jaja ili naravno pisanice u košari. Obratite pažnju koja boja najviše prevladava na središnjem ukrasu i prema tome prilagodite ostale detalje, predlaže dizajnerica interijera Nina Jović.

Najjednostavnije je ukoliko se stavi čisto bijeli stolnjak, na kojem kasnije možete, poput slikara na platnu, dodavat boje i biti kreativni. Odlučili smo izdvojiti nekoliko tradicionalnih i modernih načina ukrašavanja uskršnjeg stola.

FOTO monicafjeld.interior, wyrecottageinteriors, happyhostesscollective, onassisandclaire, keymils_interior, sto_widokow

 

 

 

error: Content is protected !!