FOTO Mladi novljanski vatrogasci osvojili Kup Gorskog kotara

Vatrogasna mladež DVD San Marino pobijedila je u Skradu u muškoj i ženskoj konkurenciji, a odličnim postignućem pridružila im se i najmlađa ekipa osvojivši u kategoriji podmlatka drugo mjesto

Novi Vinodolski – Vatrogasna mladež DVD San Marino Novi Vinodolski osvojila je 2. Kup Gorskog kotara u Skradu u muškoj i ženskoj konkurenciji, a odličnim postignućem pridružila im se i najmlađa ekipa osvojivši u kategoriji podmlatka drugo mjesto. Najsretniji u novljanskoj ekspediciji bili su najmlađi koji su zaslužili pehar i medalje. Radosti nije bilo kraja. U Skradu je nastupilo četrdesetak ekipa s oko 400 natjecatelja, a mnoštvo posjetitelja je po predivnom vremenu stvorilo ugodan ambijent u srcu Gorskog kotara. Novljani hvale odličnu organizaciju natjecanja u izvedbi DVD Skrad.

Najsretniji u novljanskoj ekspediciji bili su najmlađi koji su se plasirali na drugo mjesto i tako osvojili pehar i medalje. Radosti nije bilo kraja.

Natjecanju u Skradu prisustvovao je i načelnik općine Skrad Damir Grgurić koji je dao punu podršku ovom natjecanju. Nagradenajboljima uručili su u ime DVD-a Skrad Saša Gorupić i Ivan Crnković te predsjednica Savjeta za Vatrogasnu mladež Vatrogasne zajednice PGŽ Renata Topolovec.

error: Content is protected !!