FOTO Tri boda iz susjedskog derbija ostala u Kraljevici

Kraljevica – Borac 2:1 (1:0)

Igralište Oštro. Gledatelja : 250
Sudac: Radolović Aljoša (Marčana)
Strijelci: 1:0 Stanišić (12.), 1:1 Sedlić (56.), 2:1 Pičuljan (74.)
Žuti kartoni: Crnković, Maretić, Perković (Kraljevica), Omerović (Borac)
KRALJEVICA: Bilen, Depeder, Crnković, Maretić (od 65. Mohorić), Perković, B. Znamenaček (od 75. Brečević), Rubčić (od 70. Šupraha) , Stanišić, Sotošek (od 83. Leoni) , F. Znamenaček, Pičuljan (od 88. Puškadija)
BORAC: Ćućić, Kovač Birkaš, Ivančić, Dukađin, Rukavina (od 88. Sudan), Grdinić (od 46. Jozić), Žeželić, Prgić (od 65. Hasani), Sedlić (od 72. Grgurić), Jurić (od 46. Marković), Omerović

Igrači su u utakmicu ušli pod dojmom od “proljetnog” sunca u listopadu. U 12. minuti domaći su to iskoristili u svoju korist. Rubčić je loptu iz auta proslijedio na glavu Stanišića koji preciznim udarcem šalje loptu od stative u gol za vodstvo Kraljevice od 1:0. Nakon desetak minuta na trenutke se bude gosti. Dukađin se lijepo sa lijeve strane izvukao na desni udarac, ali svoj prvi kut mirno čuva Bilen. Minutu nakon Ivančić sa desne strane pronalazi Žeželića koji je mogao spretnije reagirati u mat poziciji. Do kraja poluvremena loša predstava sa obje strane, manjak agresivnosti, volje i žara uskratilo je gledatelje za još pokoju ozbiljniju priliku na gol.

U drugo poluvrijeme gosti ulaze ozbiljnije. Dukađin je pronašao Kovača koji puca u golmana, a u drugoj akciji Dukađin se našao sam pred golmanom, ali puca bez ideje. U sljedećoj akciji se iskupio dobrim ubačajem na Kovača čiji udarac iz voleja Bilen zaustavlja paradom, ali odbijenu loptu glavom posprema Sedlić za izjednačenje. Publici se činilo da je bio u nedopuštenoj poziciji, ali za konkretan sud treba pregledati snimku utakmice. Do kraja se igrala čvrsta utakmica u kojoj je Kraljevica uzela sva tri boda. Pobjednički gol u susjedskom derbiju četvrte lige je zabio Pičuljan nakon prodora Sotošeka sa desne strane.

U sliedećem kolu Borac putuje u Omišalj, a Kraljevica u Medulin.

Tri Boda Iz Susjedskog Derbija Ostala U Kraljevici

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank