FOTO/VIDEO Mali Bakrani zaigrali košarku s prvoligašima sa Škrljeva

Hakl je imao i humanitarni karakter, u dvorani Pomorske škole prikupljale su se namirnica za socijalnu samoposlugu “Kruh sv. Elizabete”…

BAKAR “Zaigraj s prvom ligom“ naziv je božićnog hakla u kojem su mali košarkaši imali prilike odmjeriti košarkaško znanje s prvoligašima, igračima KK Adria Oil Škrljevo. Uz zabavu, hakl je imao i humanitarni karakter jer su se kroz druženje u dvorani Pomorske škole prikupljale namirnica za socijalnu samoposlugu “Kruh sv. Elizabete” u Rijeci. Kootizacija za sudjelovanje na haklu je bila prigodni paket (ulje, šećer, mlijeko, pašta, pasata, šampon i gel za tuširanje).

Mali košarkaši uživali su u druženju s prvoligaškim igračima. Pokušali prodati koju fintu i pokazati da na području Grada Bakra ima prvoligaškog potencijala.

Božićni program sutra se nastavlja uprizorenjem “Vilije Božje” u izvedbi udruge “Težakinje i težaki z Praputnjaka”, u crkvi sv. Andrije ap. u Bakru, u 17,45 sati. Božićni koncert KUU Sklad i KUD Jeka Primorja u crkvi sv. Andrije ap. u Bakru počinje u 18 sati. Od 17-19 sati moći će se razgledati izložba fotografija autora Miljenka Šegulje “Zlato i srebro Bakra” u katakombama crkve sv. Andrije ap. u Bakru.

Mali Bakrani Zaigrali Košarku S Prvoligašima Sa Škrljeva

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank