FOTO/VIDEO Nogometna i društvena krema na Bijeloj noći HNK Rijeke

Uvod u druženje otvorio je predsjednik kluba Damir Mišković, koji je upriličio ‘cugu s novinarima’ neposredno prije početka glavne svečanosti.

Kukuljanovo – Po već uhodanom receptu, kalendarsku i sportsku godinu ekipa prvoligaša s Rujevice zaključila je svečanošću ”Noć HNK Rijeka – Zajedno smo Rijeka“, održanom večeras u Ludwig’s Gastro Pubu na Kukuljanovu.

Uvod u druženje otvorio je predsjednik kluba Damir Mišković, koji je upriličio ‘cugu s novinarima’ neposredno prije početka glavne svečanosti.

Uz brojne goste i uzvanike, na druženju je uz predstavnike klubova iz HNL-a i vodstvo saveza, sponzore, prijatelje kluba dugogodišnje članove i ostale uzvanike, prisustvovalo kompletno klupsko vodstvo na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, prvom i drugom momčadi, trenerima te čitavim nizom osoba koje su svojim djelovanjem ostavili neizbrisiv trag u klupskoj povijesti.

Predsjednik kluba Damir Mišković, najbliži suradnici i uglednici koji su se obratili nazočnima nisu se dugo zadržali na pozornici. Prednost su dali (ne)nogometnim razgovorima i druženju u ispunjenom Ludwig’s gastro pubu. Mišković je tek istaknuo da će 2019. godina ostati kao izuzetno uspješna sezona, zahvaljujući osvojenom kupu i drugom mjestu u prvenstvu. Zahvalio se bivšem treneru Igoru Bišćanu i njegovom stručnom stožeru, ali i aktualnom treneru Simonu Rožmanu koji je s igračima stavio predivnu kuglicu pod bor. Pobjedu nad najvećim rivalom, Hajdukom. Poseban pljesak zaslužili su jedan princ i jedan pjevač. Da, Rijeku je zaista pozdravio pravi princ. Luitpold od Bavarske. Vlasnik Kaltenberga i sponzor HNK Rijeke. Za razliku od princa, pjevač nije bio pravi, no toliko pljeska vjerojatno neće nikad zaraditi ni pravi pjevači. Maxwell Acosty zapjevao je hit s Poljuda, “Tu je jubav moja”.

U Ludwig’s gastro pubu na Kukuljanovo našla se krema. I nogometna i društvena. Na božićno druženje svog kluba došli su Danijel Šarić, Elvis Brajković, Kristijan Čaval, direktor HNK Orijenta 1919 Marinko Koljanin koji će također po dobrome pamtiti 2019. godinu. U “gledalištu” impozantna publika. Doktor Boris Nemec, direktor HTZ-a Kristjan Staničić, ravnatelj riječke bolnice Davor Štimac, zamjenica primorsko-goranskog župana Marina Medarić, direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov, tajnik Autokluba Rijeka Mile Perić, predsjednik HGK – Županijske komore Rijeka Vidoje Vujić, bivši rektor riječkog sveučilišta Pero Lučin, vlasnik Galenskog laboratorija Ivo Usmiani, sportski djelatnik Predrag Sloboda, vlasnik izdavačke kuće Naklada Val Dragan Ogurlić, načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić…

Večerašnju feštu okrunio je veliki vatromet i svečano rezanje torte, a što su naši fotoreporteri zabilježili provjerite u priloženom video isječku i velikoj fotogaleriji…

Nogometna I Društvena Krema Na Bijeloj Noći HNK Rijeke

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!