FOTO/VIDEO Remi u prilično “muškoj” utakmici

Nehaj – Borac (0:0). Podijeljeno je sedam žutih. Domaći navijači kažu da dugo nisu vidjeli momčad koja “plače” poput Bakrana nakon duela dok su gosti zamjerali na preoštrim startovima

SENJ Remi bez golova u derbiju prvog kola, susretu četvrtoplasiranog Nehaja i trećeplasiranog Borca. Nehaj je bio angažiraniji, no bez izraženije terenske nadmoći. Recept je bio dobiti duel, uglavnom u skoku, i napasti gol. Imali su tri poluprilike, opasan skok Filipovića nakon kornera i situaciju jedan na jedan Pejanovića u kojoj je gostujući vratar Lucić izvrsno reagirao. Bakrani su imali jednu ozbiljnu šansu. U drugom dijelu je tempo malo pao, a najagilniji je bio Tomac koji je ušao u 55. minuti. Nakon prvog proljetnog kola Borac se može pohvaliti s najboljom obranom lige. Tek 14 golova.

Senjska publika je primijetila da dugo nije gostovala ekipa koja “plače” nakon svakog starta dok su gosti imali primjedbe da je bilo previše oštrih startova. Utakmica je završila sa sedam žutih, pet domaćih i dva gostujuća.

Kapetan Bakrana Neven Grbac je znao da neće biti lako pod Nehajem.

“Znamo kako se igra u Senju. Stvarno čvrsta utakmica. Nismo bili na svom nivou, ali ne možemo očekivati da ćemo stvoriti desetak šansi.

Senjani su ipak imali više prilika.

“Jesu, ali nisu to bile prilike iz izrađenih akcija. Mi smo imali jedinu pravu priliku na utakmici. Remi je realan rezultat”, kaže Grbac.

Stoper domaćina Domagoj Prizmić ocijenit će utakmicu čvrstom.

“To se očekivalo. Svi znaju da se u Senju igra čvrsto. Bilo je dosta grubih startova, ali s obje strane”, smatra Prizmić.

Domaćini su stvarali prilike nakon preskakanja igre.

“I to se zna, da Nehaj preskače igru, gajimo takav stil već godinama”, objašnjava 18-godišnji stoper Nehaja.

Trener domaćina Nehajev Svast kaže da je igračima falilo mirnoće, ali da je to posljedica priprema koje su se odradile kako su se mogle odraditi, bez previše raspoloživih igrača.

NEHAJ: Baričević, Pejanović, Lagumdžija (od 72. Prpić), D. Prizmić, Jasprica (od 55. Tomac), Hajdini, Vukelić, Rončević, M. Prizmić (od 79. Hodak), Filipović, Rubčić (od 88. Glavičić)

BORAC: Lucić, Kauzlarić, Grbac, Pribanić (od 58. Žeželić), Imeraj, Grdinić, Iljazi, Jurić (od 70. Tomiek), Omerović, Ivančić (od 85. Sedlić), Klenovšek.

U preostalim susretima četvrtoligaša iz Hrvatskog primorja Naprijed je s 3:2 dobio Rudar. Crikvenica je u remiju bez golova uzela bod na Cresu dok je Vinodol iznenađujuće poražen kod “fenjeraša” Vihora u Baški 0:1.

Remi U Prilično “muškoj” Utakmici

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank