FOTO/VIDEO Vinodol zabio za pobjedu pod Nehajem u 93. minuti

Nehaj – Vinodol 1:2 (1:0)
SENJ Igralište Nehaja. Gledatelja: 200. Sudac: Komesar (Zagreb)
Strijelci: 1:0 Tomac (18.), 1:1 Petrović (71.), 1:2 Ban (93.)
NEHAJ Tomljanović, Pejanović (od 83. Ajdini), Lagumdžija, Prizmić, Tomac, Budan, Mikulica, M. Hodak (od 75. D. Lagumdžija), Rončević, Paić, L. Hodak
VINODOL Godinić, Lopac (od 46. T. Petrinović), Ban, Lenac, Tarle (od 62. Peričić), Petrović, Buljat (0d 90. Smolčić), Tonković, Begić, Petrinović, Hasičić

Vinodol je pogotkom u 90. minuti došao do pobjede u Senju 2:1. Nakon prvog dijela u kojem su potpuno dominirali Senjani, teško se moglo zamisliti da će Novljani slaviti. No, koliko je Nehaj dominirao u prvom dijelu, toliko su gosti bili nadmoćni u drugom. Prvu priliku čekalo se 18 minuta. Gosti koji nikako nisu mogli zadržati loptu, olako gube duel duboko u polovici Senjana. Munjevita kontra, najopasniji igrač Nehaja u prvom poluvremenu Tomac pretrčava vratara i dovodi Nehaj u vodstvo.

Tomac ponovno puca u 23. minuti. Slijedi Mikuličin centaršut, Budan uklizava, lopta prolazi pored stative. Jedina ozbiljna prijetnja Novljana je snažan prizemnu udarac Begića iz slobodnjaka s 25 metara koji vratar Senjana teško kroti.

Na samom početku drugog poluvremena Buljat pogađa stativu. Vinodol preuzima inicijativu. No, ne daju se ni Senjani. Lagumdžija nakon odbijanca dobro puca s 25 metara. Izdaleka prijeti i Budan.

Vinodol je zabio dva slična gola. Prekršaji na 25 metara, dobar centaršut, gužva i pogotci iz blizine. Za 1:1 pogađa Petrović koji je najviši u skoku i glavom trese mrežu. Najprije gostima prijeti Budan, a uzvraća Petrinović glavom, Tomljanović skida loptu ispod prečke. Slijedi veliki nesporazum Prizmića i vratara Tomljanovića, obojica propuštaju loptu koja se gotovo ušetala u gol. Posljednja minuta, pogodak Bana i veliko slavlje gostiju u lijepom ambijentu u kojem su se nadglasavale navijačke skupine, Garage Boys iz Senja i novljanska Bura.

Vinodol Zabio Za Pobjedu Pod Nehajem U 93. Minuti

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!