FOTO Zeleni namučili Zadrane – Adria Oil odigrao izvrsnu utakmicu usprkos blagom porazu od favorita

Čini se da je prošlotjedna „pljuska“ Cibone koja je Adria Oil ostavila na „minus 59“ djelovala kao motivacija za domaćine koji su dominirali prvom polovicom utakmice.

Mavrinci – Adria Oil Škrljevo odigrao je izvrsnu utakmicu jučer protiv Zadra. Iako su izrazito favorizirani gosti na koncu odnijeli pobjedu, ekipa s Mavrinaca jako se dobro držala i pokazala jedno od najboljih izdanja u sezoni obilježenoj oscilacijama.

Čini se da je prošlotjedna „pljuska“ Cibone koja je Adria Oil ostavila na „minus 59“ djelovala kao motivacija za domaćine koji su dominirali prvom polovicom utakmice. Pritom je ključnu ulogu imao novi dvojac Mandić – Robertson koji je odlično koristio manjkavosti u obrani gostiju. Na startu druge četvrtine tako je Škrljevo vodilo s 25:18.

Međutim, probudili su se i Zadrani, snažnom napadačkom serijom stigli do izjednačenja, ali ipak na poluvremenu Škrljevo vodi s košem prednosti pred gostima. No, nažalost, kao problem se pokazala „kratka klupa“ Škrljevčana koji su već mjesecima bez Barnjaka, zbog čega su domaćini gubili na snazi i energiji, a gosti uspijevali preokrenuti utakmicu, pri čemu je prijelomni trenutak bio krajem treće četvrtine.

U posljednji dio utakmice dvije su ekipe ušle izjednačene, no Zadar je vrlo brzo odmaknuo „zelenima“ te do kraja zadržao prednost od sedam poena, pa je utakmica završila 72:79 za goste.

Košarkaši AO Škrljeva Dočekali Zadar

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!