Grad Crikvenica sufinancira prijevoz srednjoškolcima i studentima

Zahtjev se može preuzeti na web stranici Grada Crikvenice

CRIKVENICA I ove školske odnosno akademske godine Grad Crikvenica sufinancira prijevoz srednjoškolaca i studenata. Pravo na sufinancirani prijevoz ostvaruju redovni učenici i studenti sa prebivalištem na području Grada Crikvenice, a zahtjev se može preuzeti na web stranici Grada Crikvenice.

Prijave se dostavljaju elektronskim putem (na mail adresu: dubravka.mijalic@crikvenica.hr ili izuzetno osobnom predajom u gradskoj upravi). Zbog suzbijanja pandemije, apelira se na dostavu dokumenata elektronskim putem. Izuzetno, u opravdanim razlozima, dokumenti se mogu predati i osobno. Danom predaje zahtjeva i pripadajućih dokumenata, ostvaruje se pravo na kupnju karte s popustom.

Učenici osnovnih škola potrebnu dokumentaciju rješavaju u tajništvu škole (za city bus za područje mjesta Crikvenica, kao i prijevoz učenika osnovnih škola Jadranovo -Crikvenica, Dramalj – Crikvenica te Selce – Crikvenica) dok učenici Srednje škole dr. Antuna Barca s prebivalištem na području Grada Crikvenice dokumentaciju za subvencionirani prijevoz mogu riješiti u tajništvu škole ili osobnom predajom dokumentacije.