Hotel Katarina u Selcu goste čeka u novom ruhu

U obnovu najvećeg selačkog hotela ulaže se deset milijuna kuna. Uređuju se pročelje, loggie te unutarnji i  vanjski bazen  

Selce – Nastavlja se investicijski ciklus u obnovu Jadranovih hotela, a značajna ulaganja namijenjena su nastavku radova na obnovi hotela Katarina, najvećeg hotela u Selcu od 176 soba. Ovogodišnje goste hotel Katarina u Selcu će dočekati u novom ruhu jer su u tijeku radovi na obnavljanju jugozapadnog, jugoistočnog i sjeverozapadnog pročelja. Uz to, loggie na gotovo 100 soba dobit će, uz novu podnu keramiku, staklene ograde, a gostima će dati potpuno novi ugođaj. Osim nove boje hotela, izražena vertikala stubišta koje gleda more dobiva nove, veće prozore koji omogućuju predivan pogled.

U hotelu Katarina se obnavlja i unutarnji bazen koji koristi morsku vodu. Postavlja se kompletno nova bazenska tehnika za filtriranje i održavanje kvalitete morske vode, a razina vode u bazenu bit će izjednačena s podom wellnessa što će u potpunosti promijeniti dosadašnju vizuru i, uz rasvjetu postavljenu u školjki bazena, upotpuniti privlačnost ovog dijela zone odmora i relaksacije za goste.

Velika novost dočekat će i korisnike vanjskih bazena koji će, uz potpunu građevinsku i tehničku obnovu, dobiti i nove atraktivne sadržaje. Veliki bazen za odrasle imat će površinu 600 četvornih metara, a njegovu okolinu krasit će prostori s ležaljkama, te vanjski bar i šank, kao i mali restoran. Najmlađim gostima namijenjena su tri vanjska slatkovodna bazena površine veće od 400 četvornih metara s toboganima i drugim atrakcijama prilagođenima različitim uzrastima.

Vrijednost navedenih radova je oko 10 milijuna kuna. Završetak radova na hotelu planiran je krajem ožujka, a na vanjskom bazenskom kompleksu sredinom lipnja.

Katarina je najveći hotel u Selcu, gostima nudi 176 soba.