Hoteli Omorika i Ad Turres u potpuno novom ruhu

U uređenje crikveničkih hotela Jadran d.d. ulaže 130 milijuna kuna. U Omorici je obnovljeno svih 115 soba, a 13 obnovljenih paviljona Ad Turres iznenadit će goste izgledom

Crikvenica – U tijeku je završna faza radova na uređenju hotela i depandansi Omorika i paviljonima Ad Turres u Crikvenici. Goste će u novoj turističkoj sezoni dočekati potpuno preuređeni hoteli i paviljoni s novim, modernim izgledom soba.

U hotelu Omorika pri kraju su radovi na obnovi svih 115 soba od kojih većina ima spektakularan pogled na more. Uz to, sobe će u potpunosti biti opremljene novim namještajem. Doda li se tome i preuređenje hotelskog restorana, ovogodišnje goste u hotelu, čiji je kapacitet 338 kreveta, dočekat će potpuno novi izgled i ugođaj. Zdanje sagrađeno 1973. godine dobilo je ime po endemskoj vrsti drveta omorike koju je otkrio dr. Josip Pančić, poznati hrvatski botaničar rođen u crikveničkom kraju.

“Pripreme za novu sezonu su u punom jeku i želimo iskoristiti vrijeme koje nam je na raspolaganju da što više naših objekata preuredimo i osvježimo”, ističe predsjednik Uprave Jadrana d.d. Goran Fabris, koji je vođenje tvrtke preuzeo lanjske godine.

“Tamo gdje stanemo s uređenjem nastavit ćemo na jesen, jer želimo biti među vodećim hotelijersko-turističkim tvrtkama na Jadranu.”

Paviljoni Ad Turres, jedan od devet objekata iz sastava crikveničkog poduzeća Jadran d.d. dočekat će ovogodišnje goste u potpuno novom izdanju. Smješteni u prekrasnoj borovoj šumi, na ulazu u Crikvenicu, s 13 preuređenih paviljona s po 27 soba mogu ugostiti više od 700 osoba, pa je najprivlačniji obiteljima s djecom koji traže moderan i ekonomičan smještaj te velikim grupama turista. Nove staklene stijene na sobama paviljona upotpunit će novu sliku ovog turističkog kompleksa u Crikvenici, a uskoro će biti završeni i radovi na preuređenju centralnog restorana. Sve ove investicije, koje su u tijeku na mnogim objektima Jadrana u Crikvenici i Selcu, stajat će oko 130 milijuna kuna, a predstavljaju samo dio ukupnih planiranih ulaganja idućih godina.

 

Hotelsko poduzeće Jadran d.d. iz Crikvenice doživljava novi poslovni uzlet, otkako su dva obvezna mirovinska fonda PBZ Croatia osiguranje d.d. i Erste plavi d.d. kupili lanjske godine od države većinski paket dionica za oko 200 milijuna kuna, te odlučili u doglednoj budućnosti uložiti oko 450 milijuna kuna. Trenutno se radi na više objekata iz sastava tog vodećeg hotelijerskog poduzeća na crikveničkoj rivijeri, kako bi se optimizirali smještajni kapaciteti i ponuda smještaja i usluga podigla na višu razinu, stoji u priopćenju Jadrana.

error: Content is protected !!