ERSTE AD

HDZ izbori: Ivona Matošić Gašparović predsjednica u Crikvenici, Željko Tomljanović Beli u Senju

U Bakru, Kraljevici, Novom Vinodolskom i Vinodolskoj općini bez promjena u samom vrhu vladajuće stranke

Održani su unutarstranački izbori u lokalnim i područnim organizacijama HDZ-a širom Hrvatske, a tako i u Hrvatskom primorju, gdje HDZ drži vlast u svih pet jedinica lokalne samouprave. U Crikvenici je čelno mjesto HDZ-a preuzela zamjenica gradonačelnika Crikvenice Ivona Matošić Gašparović, a dosadašnji predsjednik HDZ-a Damir Rukavina izabran je za dopredsjednika stranke, zajedno s Josipom Frišom i Ratkom Đenešom.
U Bakru na mjestu predsjednika HDZ-a ostaje gradonačelnik i saborski zastupnik Tomislav Klarić, a dopredsjednici su Tomislav Dundović, Vice Sep i Milan Rončević.
U Kraljevici također nema promjena na vrhu. Predsjednik ostaje Sanjin Juričić, a tri dame su dopredsjednice: Sunčica Vučković, Suzana Baus Rakić i Vesna Špalj.
U Novom Vinodolskom predsjednik HDZ-a je i gradonačelnik Novog Tomislav Cvitković. Dopredsjednici su Mladen Peričić, Igor Uremović i Alen Bruketa.
U Vinodolskoj općini na čelu HDZ-a je Kazimir Lučić, a potpredsjednici su Vedran Švast i Rene Ševerdija.
U Senju je prvi čovjek vladajuće stranke Željko Tomljanović Beli, a potpredsjednici su Rosanda Bilović, Tomislav Biondić i Viktor Samaržija.

error: Content is protected !!