Izbor najboljih u sezoni 2021/22.: imena 27 igrača koji su osvojili najviše glasova

Emisija Plavo-zelena liga organizirala je glasovanje, a glasovali su treneri, kapetan i dokapetani

Na revijalnoj utakmici Plavo-zeleno finale na Hreljinu doznali smo tko su najbolji igrači, vratari i treneri 3. HNL Zapad i 4. lige NS Rijeka. Strijelci su se sami izabrali svojim golovima. Zanima li Vas kako se glasovalo? Tko je još dobio glasove kolega za prezentacije u sezoni 2021/22. Podsjetimo da je izbor organizirala emisija Plavo-zelena liga, a glasovali su treneri, kapetani i dokapetani treće i četvrte lige.

Najmanje je bilo dilema kod izbora trenera. Strateg Crikvenice i Nehaja Tomislav Lopac najbolji je trener sezone u 3. HNL Zapad. Uvjerljivo. Gotovo dvije trećine trenera, kapetana i dokapetana dalo je svoj glas Tomislavu Lopcu. Ista situacija u 4. ligi NS Rijeka, gdje je trijumfirao tener drugoplasirane Kraljevice Edi Kurolt.

U utrci za najboljeg igrača 3. HNL Zapad i lani i ove godine trijumfirao je Dražen Pilčić. Ove godine dobio je 32 boda. Na drugom mjestu je Josip Buršić (Crikvenica) s 25 glasova. Treće mjesto osvojio je Domagoj Prtenjača (Grobničan) s Prtenjača 14 glasova. Na četvrtom mjestu je Amir Mašić (Crikvenica) s 11 glasova. Peto mjesto dijele kapetan Crikvenice Ivan Butorac i strijelac Nehaja Lucijan Tomac sa po 7 glasova. Slijede dvojica veznjaka Krka. Ivan Lucić sa 6 glasova i Mateo Klenovšek s 5 glasova. Stoper Crikvenice Domagoj Prpić dobio je 5 glasova… Pilčić je najbolji strijelc lige s 20 golova.

U 4. ligi NS Rijeka Ivan Pičuljan je izabran za najboljeg igrača s 22 glasa. Na drugo mjestu je vezist Lokomotive Florian Fumić s 17 glasova. Treći je Borna Znamenaček (Kraljevica) s 15 glasova. Četvrti strijelac OŠK Omišlja Ahmad Sharbini s 11 glasova. Top pet zaključuje kapetan Borca Denis Dukađin. Na šestom mjestu je vezist Halubjana Luka Majetić s 6 glasova, sedmi je branič Kraljevice Luka Kocijan s 4 glasa… Pičuljan je najbolji strijelac lige s 20 golova.

U 3. HNL Zapad drugu sezonu najbolji vratar je Igor Baričević (Crikvenica) koji je ove godine osvojio 53 glasa. Na drugom mjestu je vratar Grobničana Dino Curać (27 glasova). Treći je kapetan Naprijeda Mauro Ciani (13 glasova), bod manje dobio je vratar Nehaja Igor Herman. Peti u izboru je Marino Godinić (Vinodol) s 10 glasova, šesti Roberto Nicoletti s 6 glasova…

U 4. ligi NS Rijeka veteran Kraljevice Nikolas Bilen zaslužio je 32 glasa. Na drugom mjestu je Giuliano Popović (Lokomotiva) s 22 glasa. Treći je vratar Borca Ivan Ravlić s 20 glasova. Četvrto mjesto dijele Nikola Vidović (Halubjan) i Dino Raspor (Klana) koji su zaslužili po 12 glasova.