Kampanja ‘Prekrasno ljeto’ ovaj tjedan daruje prirodnu kozmetiku i hit knjigu o vremenu i klimi Kvarnera

Ne zaboravite, sve fotke ulaze u igru za glavnu nagradu – vikend za osam osoba u Kući za odmor Stara hiša u Skradu, a detalje o cijeloj akciji potražite na ovom linku.

Rijeka, Opatija, Crikevnica – Kampanja ‘Prekrasno ljeto’ ulazi u svoje posljednje tjedne. Šaljite nam i dalje svoje fotografije obiteljskih i prijateljskih druženja tijekom ljetnih dana i mjeseci! Već je poznato da – ako svoju fotografiju označite hashtagovima #prekrasnoljeto #zajedničkitrenuci i #glaszaljeva – imate mogućnost osvojiti atraktivne tjedne nagrade i konkurirati za glavnu nagradu: vikend za (do) osam osoba u Staroj hiši u Skradu!

Jednu fotografiju nagradit će MaraImmortella koja daruje proizvode od smilja: kremu Mara i ulje za sunčanje! OPG Anton Škunca bavi se uzgojem i preradom smilja i smokava. Nasadi imaju Eko certifikate a od smilja proizvode prirodnu kozmetiku. Krema Mara je prirodna krema od smilja koju svakako vrijedi imat u SOS ormariću. Nježna je i hranjiva za kožu te odlična kod ozljeda, pelenskog osipa, hematoma, uboda komaraca…. Ulje za sunčanje prirodno je ulje bogato beta karotenima, odlično za zdravo tamnjenje i njegu kože u isto vrijeme jer ga smilje čini posebnim.

Agilna riječka Naklada Val nastavlja se svojom izdavačkom djelatnošću na Izdavačku kuću Adamić, koja je zabilježila više od 20 godina postojanja te se u svoje vrijeme profilirala kao vodeći izdavač na području Primorsko-goranske županije i nekoliko županija u okruženju, a prepoznata je po izdavačkom programu i u regiji.

Uz knjižaru u centru Rijeke na adresi Ivana Zajca 20 na drugom katu, knjige riječkog izdavača dostupne su u trgovinama svih knjižarskih lanaca u Hrvatskoj na više od 200 prodajnih mjesta, ali i putem službenog web-shopa Naklade Val.

Jednu fotografiju obiteljskog i prijateljskog ljetnog druženja nagradit će hit-knjigom „O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera“. Najpoznatiji hrvatski meteorolog/sinoptičar mr.sc. Milan Sijerković autor je jedinstvene knjige o vremenu izdanju Naklade Val. U svoj posljednjem radu prije smrti, autor je obradio fenomene koji najviše muče Riječane, Primorce i otočane, općenito, stanovnike Kvarnera: buru i vjetrove, kišu, općenite padaline, nevere i ostale klimatske pojave. Dao je tako literarni i stručni okvir ovoj klimatskoj razglednici, obogaćenoj fotografijama Marka Gracina i 13 drugih fotoreportera – hvatača vremena. Knjiga i štivo kakvo smo čekali cijeli život!

Ne zaboravite, sve fotke ulaze u igru za glavnu nagradu – vikend za osam osoba u Kući za odmor Stara hiša u Skradu, a detalje o cijeloj akciji potražite na ovom linku.

error: Content is protected !!