Senjani se poklonili vitezovima u Zalužnici i Krivom Putu

Predstavnici Senja odali su počast poginulim hrvatskim braniteljima

Senj – Nakon odavanja počasti hrabrim vitezovima i domoljubima u Senju, Svetom Jurju, Krasnu i Vratniku, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća delegacija Grada Senja odala je počast poginulim hrvatskim braniteljima i svima onima koji su svoje živote ugradili u temelje naše domovine u Zalužnici i Krivome Putu. U župnoj crkvi Majke Božje Snježne u Krivom Putu služena je i sveta misa s procesijom.

U delegaciji su bili gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina, zamjenik gradonačelnika Jurica Tomljanović, predsjednik gradskog vijeća Senja Željko Tomljanović, zamjenik župana Vice Nekić, članovi obitelji poginulih branitelja, senjski vijećnici, predstavnici policije, vatrogasaca, mjesnog odbora, predstavnici braniteljskih udruga te ravnatelji i direktori institucija s područja Grada Senja.

Članovi delegacije odali su počast hrvatskim braniteljima i njihovoj žrtvi u borbi za konačno ostvarenje težnje hrvatskog naroda za samostalnom i neovisnom hrvatskom državom te dostojanstveno obilježili Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja te 24. obljetnicu vojno – redarstvene operacije Oluja.

error: Content is protected !!