Kandidat za gradonačelnika Crikvenice Stilin trčao “Wings for Life – World Run”

Suport ovakvim svjetskim manifestacijama sigurno će ubuduće dati i Crikvenica, grad sa STILom, ukoliko građani prepoznaju viziju gradonačelnika sa STILom, poručio je Stilin

SELCE Na jednoj od najpoznatijih svjetskih humanitarnih utrka “Wings for Life – World Run” sudjelovao je nezavisni kandidat za gradonačelnika Crikvenice Žarko Stilin. U utrci je sudjelovalo 184 tisuće trkača iz 151 države svijeta. Krenuli su u isto vrijeme, pretrčali gotovo 1,7 milijuna kilometara i skupili 4,1 milijuna eura.

Članovi nezavisne liste Žarka Stilina došli su na start virtualne utrke u Selce podržati kandidata za gradonačelnika Stilina koji je i prošle godine sudjelovao u utrci “Wings for Life – World Run” te u utrci za Dan Grada Vukovara 18. studenoga, kada je trčao od novog spomenika gradu heroju u Crikvenici na Dugi do Obale hrvatskih branitelja u Selcu.
– Nije to rezultat spomena vrijedan, ali kako i u mnogočemu, tako i u ovome smatram da je bitno sudjelovati, pokazati da ti je stalo i donirati cijelu organizaciju. Drago mi je da se u Selcu okupilo 15 trkača, neovisno jedni o drugima, a na ruti uz more smo ih sreli još dvadesetak. Suport ovakvim svjetskim manifestacijama sigurno će ubuduće dati i Crikvenica, grad sa STILom, ukoliko građani prepoznaju viziju gradonačelnika sa STILom. Kada bi se institucije uključile u organizaciju i potporu siguran sam da bi ovaj vikend u Crikvenici označio posjet trkača, rekreativaca i njihovih obitelji te bi s time zadovoljniji bili i naši ugostitelji i privatni iznajmljivači. Tako je malo potrebno da bi postali grad sa STILom, rekao je nakon utrke Žarko Stilin.