Klape osvajaju Senj za vikend

U petak i subotu nastupit će 14 klapa na Trgu biskupa dr. Mirka Ožegovića. Cijena ulaznice 20 kuna

Senj – Ulice drevnoga uskočkoga grada Senja odzvanjat će ovoga vikenda zvucima prelijepe klapske pjesme. Smotra klapa Senj, koju organizira POU M. C. Nehajeva, održat će se u petak i subotu s početkom u 21 sat na Trgu biskupa dr. Mirka Ožegovića.

Sutra će nastupiti ženska klapa Anima Arbaea s Raba, muška klapa Flumen iz Rijeke, ženska klapa Puntape iz Novog Vinodolskog, mješovita klapa Maraška iz Zadra, ženska klapa Trsat iz Rijeke, muška klapa Gradelini iz Rijeke, muška klapa Reful iz Kukuljanova i Pučki pivači iz Novog Vinodolskog. Subotnji program bit će ispunjen nastupima muške dalmatinske klape Koporan iz Poličnika, domaćina, ženske klape Senjkinje, muške klape Poj iz Samobora, Pučkih pivača Donji kaštili, ženske klape Kandelora iz Zemunika i ženske vokalne skupine Rusula iz Splita.

Voditelj programa je Branko Uvodić, a ulaznica za zanimljiv i dobro praćen od publike ljetni kulturni događaj stoji 20 kuna. Generalni pokrovitelj Smotre klapa je Grad Senj, generalni sponzor Gipo – Švicarska – Metalna oprema Senj, sponzori su Turistička zajednica Grada Senja, HRT, Vodogradnja d.d. Rijeka i Gradsko komunalno društvo Senj. Medijski pokrovitelj je Radio Senj – Hrvatskoga srca glas.

error: Content is protected !!