Kraljevica dobila odbojkaški klub Victoria, u tijek upis djece

Victoria poziva djecu od drugog do osmog razreda osnovne škole da zaigraju odbojku

KRALJEVICA Odbojkaški klub Victoria iz Kraljevice u lipnju su osnovale bivše odbojkašice Tanja Kocijan i Nelija Kovačević, uz podršku Nives Klemenčić, Suzane Baus Rakić i Ive Lužavec Lipej, koje su ujedno i članice skupštine kluba. Novi klub u Kraljevici, registriran za odbojku i odbojku na pijesku, uskoro kreće u svoju prvu natjecateljsku sezonu, s tri ekipe: kadetskom, mlađekadetskom i kategoriji mini odbojke.

Victoria je postala član Odbojkaškog saveza PGŽ i Hrvatskog odbojkaškog saveza, a očekuje primanje u Sportsku zajednicu Grada Kraljevice. U klubu zahvaljuju na podršci Odbojkaškom savezu PGŽ i njegovom predsjedniku Velimiru Liveriću, Gradu Kraljevici te poduzetnicima iz Kraljevice i čitavog kraja.
Glavni trener je Tanja Kocijan, dugogodišnja prvoligaška igračica Rječine i Rijeke, hrvatska kadetska reprezentativka i trenerica s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom.

Victoria poziva djecu od drugog do osmog razreda osnovne škole da zaigraju odbojku. Više informacija o upisima i terminima treninga koji se održavaju u Kraljevici može se dobiti na mail victoriakraljevica@gmail.com odnosno telefon 091/281-90-21.

error: Content is protected !!