Kraljevica dobro parirala Orijentu, remi Vinodola i kombiniranog Naprijeda

Orijent – Kraljevica 3:0, Vinodol – Naprijed 1:1

RIJEKA Kraljevica je u pripremnoj utakmici na Krimeji izgubila od Orijenta 0:3, no trener Edi Kurolt može imati samo razloga za zadovoljstvo. Orijent je u prvom dijelu dominirao, no Kraljevica se čvrsto držala i iznosila loptu težeći igri. Drugoligaš je poveo tek pred sam kraj prvog poluvremena. Izvrstan udarac Macolića odsjeo u stativu, uz same rašlje i odbio se u mrežu.
Tijekom drugog dijela Orijent i Kraljevica su potpuno promijenili sastave. S time da su Crveni uveli niz prvotimaca, a gosti su priliku dali rezervistima. Na 2:0 povisio je Biškupović u 75. minuti, a konačan rezultat postavio je Dukađin u 90. minuti.

KRALJEVICA Srok, Kocijan, Mohorić, Klić, Depeder, B. Znamenaček, Sotošek, Ribarić, Mendrila, Tarle, Franko (Vujnović, Rubčić, Lo. Šupraha, Lu. Šupraha, Marković, I. Čabrijan, Matošić, Dumančić, Pađen)

Vinodol i nekompletni Naprijed remizirali su na Bahalinu. Završilo je 1:1. Golove su postigli Buršić i Drenik. Momčadi s Hreljina nedostajali su Herman, Čanković, Mance, Pleše i Simanović.
VINODOL Baričević, Babić, Kosić, M. Brdar, Bogdanić, Filipović, Peričić, Ž. Tomić, Vukajlović, Buršić, Ž. Tomić (Ugrinović, Mađoski, M. Tomić, Budan, Rubčić, Lenac, Daničić, Rončević)
NAPRIJED Ožbolt, Kauzlarić, Rukavina, Leskur, Polić, Babić, Barišić, Drenik, Jakovljević, Bobošević, Begić (Brkić, Pirić, Balen, Lužaić, Radošević, Tadej, Tijan, Tobisch, Tomljanović, Jagić, Mičetić, Vlah, Čop)