Krštenje mesopusta u dvorani te zabave u Dramlju, Jadranovu i Selcu

Krštenje mesopusta u dvorani te zabave u Dramlju, Jadranovu i Selcu

FOTO TZ Grada Crikvenice

Pretposljednji produženi vikend starta danas u Selcu, a završava subotnjim zabavama u svim mjestima, uz nastup grupe „Vigor“ u dvorani

CRIKVENICA Subota navečer u crikveničkoj sportskoj dvorani je rezervirana za krštenje mesopusta. Prije nego sve prisutne raspleše glazbeni sastav „Vigor“ u večernjim satima, mesopustu će crikveničke maškarane grupe odabrati jedno od ponuđenih imena uz zvukove bubnjeva. Večeras je škola plesa u hotelu „International“.

Kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od dvorane, Grad Crikvenica je osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom.

Što se očekuje u ostalim mjestima maškarane rivijere? Današnja popodnevna mantinjada po Selcu. U večernjim satima zabava uz grupu „Point“ u Domu prosvjete. Selce će sutra biti domaćin Maškaranog pikado turnira od 14 sati, a u subotu Velike zabave pod maskama. U nedjelju, 24. veljače, odvijat će se turnir u briškuli i trešeti u Sportskom centru Matkino od 14 sati, a zabavno poslijepodne za najmlađe kreće od 15 sati.

Jadranovo će sutra dočekati maškarane grupe iz okolice s početkom u 19 sati, a slijedi zabava u domu. U nedjelju je zakazana čajanka u Domu kulture.

U Hrvatskom narodnom domu u Dramlju, u subotu će se održati maškarana zabava, a u nedjelju dječja čajanka i tombola. Organizator „Maškara 2019.“ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator „Ekskluziva“ d.o.o. Rijeka. Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica.

error: Content is protected !!