Kupus i fažol najbolje pripremaju nogometaši Borca

Na natjecanju u pripremanju jednostavnog specijaliteta u sklopu Andrejne drugo mjesto osvojila je ekipa Bakarske žene, a treće bakarski dragovoljci

BAKAR Nizom događanja Bakar je proslavio svoj blagdan sv. Andrije. Andrejnu je organizirao MO Bakar. Najveći odaziv bio je na natjecanje u pripremanju kupusa i fažola povodom Andrejne nastupilo je deset ekipa. U kaštelu su nastupile ekipa Bakarska žena, Udruga umirovljenika Bakar, Bakarske maškare, Gradska straža Bakar, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Društvo Naša djeca, NK Borac, DVD Bakar, SPD Luben, MO Bakar. Pobjedu su odnijeli nogometaši Borca, viceprvakinje Bakra u pripremanju kupusa i fažola su Bakarske žene, a treće mjesto pripalo je bakarskim dragovoljcima.
Obilježavanje blagdana započelo je svečanom misom u crkvi sv. Andrije ap. Potom je otvorena izložba “Liturgijsko ruho”, uz nastup recitatorske grupe DND Bakar u kripti crkve sv. Andrije ap. Održana je i projekcija fotografija Miljenka Šegulje “Od Andrejne do Andrejne” u Kaštelu.

error: Content is protected !!